Manifestació Llibertat Presos Poítics

Manifestació Llibertat Presos Polítics Catalans

Ens estan donant cops molt durs. Seguim tenint a 10 dels nostres a la presó, i dijous la nostra Presidenta va haver de passar la nit a Alcalá Meco. Ens volen humiliar, ens volen esclafar.

Es creuen aquests que ens han guanyat. Ho van creure el 20 de setembre, ho van creure després de venir a donar-nos de pals per voler votar, ho van creure quan van entrar els Jordis a la presó, o fa deu dies amb l’entrada del vicepresident i els consellers. Es creuen que acabarem claudicant i demanant perdó, demanant pietat. Uns collons.

Ahir el poble de Catalunya va tornar a sortir al carrer, a demostrar que els Presos Polítics no estan sols. Que el nostre President a l’exili i la resta de consellers no estan sols. Vam tornar a demanar el seu alliberament. I ho tornarem a fer les vegades que faci falta. I si hem de tornar a parar el país, ho farem.

Ells tindran “lleis” injustes o la força de les armes. La força del poble la tenim nosaltres, i no defallirem. El 21 de desembre hem d’anar a votar, i hem de guanyar. No hem de permetre que aquesta gent ens tregui el que és nostre.

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS!!!!!

 

 

 

Abans d’acabar volia agrair a @jordiborras per donar el vistiplau a poder pujar fotografies seves en aquest post.

David Egea

Escric les meves quatre coses, a vegades quatre merdes, en aquest blog. Pare d’en David, futur marit (exercint ja com a tal) de l’Aracely.Enamorat de tots dos. Programador web, co-fundador d'Ideamatic. Català i culer. Catalunya i el Barça les meves passions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *