Catalunya i el Barça

Una mica sobre mi

Pare d’en David, futur marit (exercint ja com a tal) de l’Aracely. Enamorat de tots dos. No m’agrada deixar indiferent a la gent, no sóc de grisos en els temes personals. Amic dels meus amics, sense cap necessitat d’agradar a tothom.

Escric les meves quatre merdes per gust, no per exercir ni com a periodista, ni columnista ni cap ista. Fins fa poc tenia una pàgina web parida per mi on havia escrit moltes coses, havia pujat moltes fotos i molts vídeos i ja feia tres anys que ni actualitzava ni mantenia. Tot fora. Tot nou, comencem de zero. Amb ganes de dir-hi la meva. Escriuré i segur que faré errades i no estarà redactat 100% com toca. Dormiré igual.

Català i culer, apassionat del meu país i del meu club. Per aquí aniré tocant la pera amb molts temes, però sobretot de Catalunya i del Barça.

Gràcies per perdre una estona i donar un tomb per aquí.

PS: escriuré normalment en català, però segons com em vingui en gana ho faré també en castellà. Que no vinguin després dient que el castellà també està perseguit en aquest humil racó de la xarxa.